Bildet viser Andreas Nygaard som selger bruktbiler for Flisa Bil

Flisa Bil har drevet bilsalg siden 1985. Vi har solgt og kjøpt biler i alle prisklasser siden den gang! Velkommen til oss!

Med røtter tilbake til 1985 har Flisa Bil vært en pålitelig aktør innen bilsalg i årevis. Vi har solgt biler i alle prisklasser og ser stadig økende interesse fra både lokale og nasjonale kunder. Den økende bruken av internett har gjort det mulig for oss å betjene kunder fra alle hjørner av landet – fra Kirkenes til Stavanger. Vår beliggenhet, kun 1,5 time fra Oslo Gardermoen, gjør det enkelt å nå oss, med gode bussforbindelser tilgjengelig. For de som foretrekker tog, kan man enkelt ta seg til Elverum og videre med buss på under en time for å hente bilen hos oss.

Med flere tiår i bransjen, kan vi trygt si at det er en god opplevelse å handle bruktbil hos oss. Vår lange erfaring gjør at vi tar hånd om alt vedrørende registrering av din nye bruktbil. Vi tilbyr også innbytte av din nåværende bil, uansett om den er dyrere eller rimeligere enn det du handler hos oss. Hos Flisa Bil får du gunstige finansieringsmuligheter, og som godkjent autoreg-forhandler av Statens vegvesen, kan vi levere bilen med skilter umiddelbart, også utenfor åpningstider.

  • Bildet viser en ansatt på verkstedet hos Flisa Bil
  • Bildet viser en ansatt på verkstedet hos Flisa Bil
  • Bildet viser en ansatt på verkstedet hos Flisa Bil

Har du spørsmål?

Vi er klare til å hjelpe deg!