Hos Flisa Bil har vi alt du trenger når det gjelder biler. Vi har et stort utvalg av brukte biler som er av topp kvalitet. Enten du vil kjøpe eller selge, er vi her for å hjelpe deg med å finne den perfekte bilen for deg. Vårt erfarne team står klare til å guide deg gjennom prosessen.

I tillegg til bilsalg har vi også et flott verksted der våre flinke mekanikere tar seg av alt fra vanlig service til større reparasjoner. Trenger du tilbehør eller reservedeler? Ikke noe problem! Ta en titt i vår Bilxtra butikk, så finner du alt du trenger der.

Uansett hva du trenger for bilen din, kan du stole på oss hos Flisa Bil. Vi er her for å gi deg en førsteklasses opplevelse fra start til slutt.

Bildet viser Andreas Nygaard som selger bruktbiler for Flisa Bil

Bruktbiler

Ta en kikk på våre biler, vi har et bredt utvalg av biler i alle prisklasser. Vi tar gjerne i mot innbytte, også i dyrere biler.

Verksted

Flisa Bil tilbyr reparasjon og service på alle type biler. Vi har diagnoseverktøy, spesialverktøy og verkstedutstyr. Her utfører vi også EU-kontroll på bilen din til fast lavpris. Vi tilbyr også dekkskift, dekkhotell og nye dekk til din bil.

Bildet viser Leif Baksjøberg
Bildet viser en ansatt i Bilextra butikken hos Flisa Bil

Butikk

Vi er en del av Bilxtra. Vår Bilxtra butikk har et stort utvalg av både bilrekvisita, bilpleieprodukter, barneseter, lasteutstyr, ekstralys og bildeler.